Uw taart op maat is ons werk

Hebt u binnenkort iets te vieren en u bent nog op zoek naar een leuke, lekkere en verrassende taart…? Dan bent u bij Wendy’s Taartenatelier aan het juiste adres. Door middel van speciale materialen, technieken en handelingen toveren wij elk gebak om  tot een uniek geheel waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw specifieke wensen.  Bovendien kunt u kiezen uit talloze smaken en concepten.
Al onze taarten en gebak worden artisanaal gemaakt met verse ingrediënten , goede kwaliteitsproducten en bovenal met heel veel liefde.

OPGELET: Uw taart op maat kan vanaf 8 personen, uw stapeltaart vanaf 14 personen!

Alle taarten bestaan uit een luchtig basisgebak met daartussen 2 lagen vulling.

In een vlakke taart kan 1 soort vulling gekozen worden.
In een stapeltaart kan per laag een andere soort vulling gekozen worden.

Als basisgebak voor taart kan je kiezen uit:
biscuit of chocoladebiscuit.

STANDAARD VULLINGEN:

Met vruchten
  • Bananencreme
  • Bosvruchtenmousse*
  • Frambozenmousse*
  • Kersenmousse*
  • Slagroom met verse aardbeien (verkrijgbaar van april tot en met september)
  • Slagroom met vers fruit

Met chocolade
  • Chocoladebotercreme
  • Chocolademousse ( melkchocolade of pure chocolade)
  • Chocolade hazelnootcreme
  • Daimmousse (chocolade met caramel)
  • Tobleronemousse (chocolade met nougatstukjes)
  • Slagroom met hagelslag

Met drank
  • Advocaatmousse *

  • Baileysmousse *

  • Tiramisucrème (kan ook zonder alcohol verkregen worden)

Andere standaardvullingen
  • Botercrème
  • Cappuccinocrème

  • Caramelcrème

  • Cuberdoncrème

  • Mokkabotercreme

  • Mokkacrème

  • Pralinévulling

  • Speculaasmousse

  • Tiramisucreme

LUXE GEBAK
  • Chocoladebiscuit met chocolademousse, slagroom en verse framboosjes.
  • Chocoladebiscuit gevuld met slagroom, schijfjes banaan, chocoladeschilfers en chocoladesaus

  • Biscuit of chocoladebiscuit besprenkeld met espresso en gevuld met tiramisu crème

LUXE GEBAK met alcohol
  • Chocoladebiscuit besprenkeld met kersenlikeur en gevuld met kriekenmousse en slagroom *

  • Biscuit gevuld met mascarponecrème van rode vruchten, cointreau, schijfjes verse aardbei en witte chocoladeschilfers* (verkrijgbaar van april tot en met september)

  • Biscuit met laagje advocaat gevuld met chocolademousse en chocoladeschilfers

  • Biscuit besprenkeld met aardbeienlikeur, bestreken met een laagje frambozencoulis en gevuld met   bosvruchtenmousse.*

  • Biscuit besprenkeld met Baileys en espresso en gevuld met chocolade – hazelnootmousse en gemalen geroosterde hazelnoten.

Vullingen met een * kunnen niet in de onderste lagen van een stapeltaart verkregen worden o.w.v. de mindere stevigheid van deze vullingen.

Onze laatste creaties

Wij kunnen bijna alles voor jou maken

Taartbesprekingen kunnen enkel op afspraak.
Zo kunnen we in alle rust en tijd de gegevens en wensen overlopen.
CONTACTEER ONS