Uw taart op maat is ons werk
Hebt u binnenkort iets te vieren en u bent nog op zoek naar een leuke, lekkere en verrassende taart…? Dan bent u bij Wendy’s Taartenatelier aan het juiste adres. Door middel van speciale materialen, technieken en handelingen toveren wij elk gebak om tot een uniek geheel waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw specifieke wensen. Bovendien kunt u kiezen uit talloze smaken en concepten.
Al onze taarten en gebak worden artisanaal gemaakt met verse ingrediënten , goede kwaliteitsproducten en bovenal met heel veel liefde.
OPGELET : Uw taart op maat kan vanaf 8 personen , uw stapeltaart vanaf 15 personen !
Alle taarten bestaan uit een luchtige biscuit met daartussen 2 lagen vulling.
In een vlakke taart kan 1 soort vulling gekozen worden.
In een stapeltaart kan per laag een andere soort vulling gekozen worden.
Als basisgebak voor taart wordt een luchtige
biscuit gebruikt
STANDAARD VULLINGEN:
Met vruchten
- Bananencreme
- Bosvruchtenmousse*
- Frambozenmousse*
Kersenmousse (volgens seizoen)
Slagroom met verse aardbeien (verkrijgbaar van april tot einde seizoen)
Slagroom met vers seizoensfruit
Met chocolade
- Chocoladebotercreme
Chocolademousse
- Chocolade hazelnootcreme
- Daimmousse (chocolade met caramel)
- Tobleronemousse (chocolade met nougatstukjes)
- Slagroom met hagelslag
Met drank
Advocaatmousse *
Baileysmousse *
- Tiramisucrème (kan ook zonder alcohol verkregen worden)
Andere standaardvullingen
Botercrème met chocoladeschilfers
Caramelcrème
Cuberdoncrème
Mokkabotercreme
Mokkacrème
Pralinévulling
Speculaasmousse
Tiramisucreme
LUXE GEBAK
biscuit met chocolademousse, slagroom en verse framboosjes.
biscuit gevuld met slagroom, schijfjes banaan, chocoladeschilfers en chocoladesaus
LUXE GEBAK met alcohol
biscuit besprenkeld met kersenlikeur en gevuld met kriekenmousse en slagroom
Biscuit met laagje advocaat gevuld met chocolademousse en chocoladeschilfers
Biscuit besprenkeld met aardbeienlikeur, bestreken met een laagje frambozencoulis en gevuld met bosvruchtenmousse.
Biscuit besprenkeld met Baileys en espresso en gevuld met chocolade – hazelnootmousse en gemalen geroosterde hazelnoten.